28. sep. 2023,
Nav komentāru
Rudens sangrija ar ābolu sidru
28. sep. 2023,
Nav komentāru
Pagatavo krūku gardas
Rudens Sangrijas ar sezonas augļiem, kas pieejami tavā dārzā!
Šo lielisko mājās
gatavoto kokteili ar sezonas augļiem noteikti novērtēs tavi draugi!
Sastāvdaļas:
- 2 āboli
- 2 bumbieri
- 2 plūmes
Garšvielas:
- 50ml kļavu sīrupa (pēc garšas)
- 3 kanēļa standziņas
Dzērieni:
- 1 pudele Gardener’s sausā vai Sabiles sidrs pussausā ābolu sidra
- ja izmanto Sabiles Sidru, vari pievienot 1 glāzi gāzēta minerālūdens
- (pēc izvēles) 50ml viskija
Pagatavošana:
- Sagriez rudens augļus - ābolus, bumbierus un plūmes. Saber tos lielā krūkā, kurā jauksi sangriju.
- Pievieno kanēļa standziņas.
- Pielej Gardener’s sauso vai Sabiles sidrs pussauso ābolu sidru.
- Pēc izvēles, pielej nedaudz gāzēta minerālūdens.
- Ja vēlies dot dzērienam īpašu piesitienu, pievieno nedaudz viskija un kļavu sīrupa.
- Ar garu karoti krūkas saturu vienreiz apmaisi.
- Liec ledusskapī uz 1h, lai augļu garšas ievelkas.
- Pirms pasniegšanas - pagaršo. Ja vēlies dzērienu saldāku, pievieno vairāk sīrupa.
- Pasniedz atdzesētā glāzē ar augļu gabaliņiem.
Lai rudenīgas garšas!
Rozā džina-sidra spritz
27. apr. 2023,
Nav komentāru
Sastāvdaļas 2 kokteiļiem:
- 50ml rozā džina
- 100ml gāzēta minerālūdens
- 50ml Gardener's sausā ābolu sidra
- Ledus
- Avenes vai zemenes
Pagatavošana:
Piepildiet divas lielas glāzes ar ledu. Pievienojiet džinu, gāzēto minerālūdeni. Papildiniet ar Gardener's sauso ābolu sidru. Ar bāra karoti vai salmiņu nedaudz apmaisi.
Dekorē ar avenēm vai zemenēm. Izbaudi!
Aperitīvs ar bumbieriem, rozmarīnu un sauso ābolu sidru
2. mar. 2023,
Nav komentāru
Sastāvdaļas 2 glāzēm:
- Mazliet brūnā cukura
- 1/2 citrona
- 200 ml bumbieru sulas
- 2 rozmarīna zariņi
- ¼ tējkarotes kardamona
- 200 ml Sabiles sausais ābolu sidrs
Pagatavošana:
- Dažas stundas pirms pagatavošanas sulu un sidru liek ledusskapī atdzesēt.
- Ņem glāzes un samitrini to malas, apslaukot ar citrona pusi. Cukuru uzber uz šķīvīša un iemērc tajā glāzes maliņu, aplipinot ar cukuru.
- Blenderī ielej bumbieru sulu un iespied sulu no citrona puses, pievieno kardamonu un pāris lapiņas rozmarīna. Rozmarīna intensitāte var sabojāt dzērienu, tāpēc neieliec par daudz!
- Dzērienu blendē tikai dažas sekundes.
- Nogaršo - sulai vajadzētu būt skābenai un nedaudz saldai. Ja vēlies skābāku dzērienu, pievieno vēl mazliet citronu sulas un iemaisi.
- Sulu uzmanīgi lej glāzēs caur sietiņu, nokāšot sablendēto rozmarīnu un biezumus. Sulai glāzē pielej 100 ml sausā sidra un glāzi dekorē ar rozmarīna zariņu. Pasniedz uzreiz!
"SIDRELLA" SLUSHY
3. feb. 2023,
Nav komentāru
Kā šīs recepšu rubrikas karognesēju esam izvēlējušies mūsu vienmēr košo Sidrellu! Vai esi uz saulainas terases baudījis gardi dzirkstošo Aperol Spritz? Līdzīgi kā šis itāļu kulta dzēriens, arī Sidrella gatavota ar saldi rūgteno itāļu vermutu, taču prosecco lieliski aizvieto mūsu pašu latviskais ābolu sidrs! Turklāt ar pudeli Sidrellas iespējams pagatavot Sidrellas ledus kokteili jeb slushy!
Nepieciešamas tikai 2 sastāvdaļas:
✔️ Sabiles Sidra kokteilis "Sidrella"
✔️ Apelsīns
Pagatavošana:
1️⃣Ledus trauciņos 24h pirms pasniegšanas sasaldē "Sidrella" kokteili. Alkohola satura dēļ tāds dzēriens kā "Sidrella" sasals pie apmēram -3°C.
2️⃣Pirms pasniegšanas sasaldētos kokteiļa kubiņus sablenderē viendabīgā masā;
3️⃣ Sablenderēto ledu lej glāzēs un pielej klāt atdzesētu "Sidrella" kokteili;
4️⃣ Dekorē ar apelsīna šķēlīti un pasniedz!🍹🍾❤
Savu Sidrellu vari pagatavot arī mājās, glāzē ar ledu ielej 30ml Aperol vai cita vermuta un 150ml Sabiles sausā ābolu sidra. 🫶 Baudot šo aperitīvu, izjutīsi gan ābolu svaigumu, gan Itālijas garšaugu saldeno rūgtumu.
"Sidrella" sidra kokteili ātri un ērti vari pasūtīt mūsu e-veikalā.
Priekā! 💯🍹🍾